Dorpsweide 16
2235 EX Valkenburg (Z-H)


T: 06-44126920


info@projectfabriek.com


Over PROJECTFABRIEK•COM

Projectfabriek.com is opgericht door Gonny van Alewijk. Zij staat voor ruim 20 jaar ervaring in het vak bij zowel bedrijfsleven als bij de overheid. Onder andere bij de Nederlandse Spoorwegen, Vrij Uit, Buro Scandinavia, Keukenhof en het hoogheemraadschap van Rijnland heeft Gonny van Alewijk ruime ervaring opgedaan met communicatievraagstukken, marketingcampagnes en evenementenorganisatie.

 

Loopbaan

Na haar Vwo-diploma in 1985 is zij bij de Nederlandse Spoorwegen gaan werken. Haar ambities leidden haar in 1987 naar de Nationale Hogeschool voor Toerisme en Verkeer (NHTV) in Breda. In 1992 is zij afgestudeerd in evenementenorganisatie. Ruim zes jaar is zij werkzaam geweest in het toerisme in binnen- en buitenland, als inkoper en productmanager bij diverse reisorganisaties.

Later heeft zij zich gespecialiseerd in marketingcommunicatie. Daarna is zij als communicatiespecialist ruim zes jaar werkzaam geweest bij de overheid. In 2006 werd het tijd om op eigen benen te gaan staan en heeft ze Projectfabriek•com opgericht.

 

Specialisatie

Projectfabriek•com is gespecialiseerd in concrete en resultaatgerichte opdrachten in communicatie, organisatie en marketing. Zowel voor het bedrijfsleven als de overheid heeft zij een scala aan opdrachten vervuld. Een persoonlijke benadering en op eigen wijze creatieve oplossingen op maat bieden voor kleine en grote organisaties, dat is de kracht van Projectfabriek•com.MoveNext - Latus